TEKNOLOGIEN BAG FiNDR

HUGIN FiNDR er en multitenant software stack designet som en Software-as-a-Service løsning. FiNDR kan installeres og afvikles lokalt på kommunens egne systemer (eller hostes eksternt hvis det foretrækkes).

Løsningen benytter Natural Language Processing teknikker til at søge efter specifikke ord i historiske fritekster (fx., SOSU-medarbejdernes observationer på borger de seneste 35 dage). Disse ord benyttes til at finde borgere i højest risiko for indlæggelse indenfor fx. 30 dage.

Al databehandling foregår internt i kommunen, HUGIN som virksomhed har på intet tidspunkt behov for adgang til denne data for, at kommunen kan anvende FiNDR.

HUGINs generelle softwarepakke finder anvendelse til løsning af meget forskellige problemstilliger i en række områder. Læs mere om HUGIN software her www.hugin.com.

ISAE 3000-erklæring

Hvert år får vi udarbejdet en ISAE 3000-erklæring for at sikre korrekt behandling af data. Med denne erklæring kan vores kunder og samarbejdspartnere være sikre på, at vi overholder alle kontroller vedrørende GDPR.

Erklæringen er udført af Grant Thornton.

Læs mere om ISAE 3000