NYHEDER

HUGIN deltog til Ældre- og sundhedskonferencen 2023 d. 12. oktober 2023

HUGIN deltog på Velfærdsteknologi anno 2023 d. 10. oktober 2023

HUGIN deltog som udstiller på Digitaliseringsmessen 2023 d. 27. september 2023

HUGIN deltog på Folkemødet 2023 inviteret af Erhvervsfyrtårn Life Science d. 16. juni 2023

HUGIN var oplægsholder til Kommunal Digital Inspirationsdag d. 25. maj 2023

HUGIN deltog som udstiller på Når Innovation Lykkes 2023 d. 20. april 2023

HUGIN deltog som udstiller på Digitaliseringsmessen 2022 d. 29. september 2022

HUGIN deltog som udstiller på Når Innovation Lykkes 2022 d. 21. april 2022

SENESTE ARIKLER

AVANCERET MATEMATIK HJÆLPER HJØRRING KOMMUNE MED AT FINDE BORGERE INDEN INDLÆGGELSE

Hver uge sætter sygeplejerskerne i Hjørring Kommune særlig fokus på de ti borgere i hjemmeplejen, der er i størst risiko for indlæggelse. Listen udformes af en algoritme, som gennemgår al dokumentation og analyserer den ud fra ord, der har vist sig at optræde oftere i de 30 dage op til en indlæggelse.

Publiceret: 31. oktober 2023

FRA MATEMATIK-LEVERANDØR TIL SYSTEMUDVIKLER

Hugin Expert har sammen med Hjørring Kommune udviklet Hugin FiNDR, der hjælper kommunens sygehjemmepleje med at udpege de borgere, som er i størst risiko for indlæggelse. Det er en ny oplevelse for begge parter, selvom udfordringen er en gammel kending for kommunerne, og løsningen hviler på et langhåret beslutningsstøtteværktøj med årtier på bagen.

Publiceret: 31. oktober 2023

MØD EN OPLÆGSHOLDER PÅ VELFÆRDIGSTEKNOLOGI ANNO 2023

En smart software og dokumentationsdata i skøn forening. Vær med, når Stine Bro Børglum og Katrine Guldager giver et indblik i Hjørring Kommunes arbejde med at spotte mønstre i borgernes helbredsmæssige tilstand.

Publiceret: 6. september 2023

NYT SYSTEM HJÆLPER MED AT FOREBYGGE HOSPITALSINDLÆGGELSER FOR BORGERE I HJØRRING KOMMUNE

I Hjørring Kommune arbejder hjemmeplejen aktivt med at forebygge hospitalsindlæggelser. Det sker ved brug af et nyt system, der hjælper personalet med at spotte forværring hos borgerne. Systemet udspringer af forskning på Aalborg Universitet, og folkene bag oplever stor interesse fra kommuner landet over.

Publiceret: 1. september 2023

HUGIN FiNDR i Tv2 Nord

Torsdag D. 31/8 2023 var HUGIN FiNDR i TV2 Nord nyhederne. I indslaget fortæller sygeplejerske Camilla hvordan de anvender FiNDR, og den værdi det både giver hende og hendes kollegaer, men også hjemmehjælpsmodtagerne i Hjørring Kommune. 

Publiceret: 31. august 2023

HUGIN FiNDR i tv2

I Hjørring bruger man data til at forebygge indlæggelser

Hjørring Kommune har i et OPI-samarbejde med en nordjysk softwarevirksomhed udviklet en løsning, der bl.a. anvender SOSU-medarbejderes fritekst-dokumentation til at identificere borgere i risiko for indlæggelse og svære sygdomsforløb.

Publiceret: 3. maj 2023

Hjørring Kommune får værdi og nye løsninger efter OPI-samarbejde

Hjørring Kommune har i et succesfuldt OPI-samarbejde med en privat virksomhed realiseret målbare gevinster. Relationen mellem kommunen og virksomheden har været afgørende for samarbejdet, og matchmaking mellem offentlige institutioner og private virksomheder er netop én af kerneydelserne i Danish Life Science Cluster.

Publiceret: 21. september 2022

Kunstig intelligens hører også til i kommunen

Forskere fra Aalborg Universitet har bidraget til et værktøj, der gør Hjørring Kommune i stand til at udnytte kunstig intelligens og maskinlæring.

Publiceret: 9. juni 2020